Tuotehaku

Parasta puutarhallesi

Aukioloajat

Ma:
Suljettu
Ti:
Suljettu
Ke:
Suljettu
To:
Suljettu
Pe:
Suljettu
La:
Suljettu
Su:
Suljettu

Hyödyllisiä linkkejä

Artikkeleita puutarhan ja sisäkasvien hoidosta: puutarha.net/

Taimet, perennat ja muut puutarhakasvit Järvenpäästä

Järvenpään pihapalvelusta saat niin taimet, perennat kuin muut puutarhakasvit sekä -tarvikkeet aina siemenistä kukkiin, pensaisiin ja puihin sekä multasäkkeihin ja lannotteisiin. Tarjoamme myös ammattitaitoiset sidonta- sekä viherrakennuspalvelut ja kotiinkuljetuksen tuotteillemme. Ota yhteyttä tai tule käymään!

Tutustu tuotteisiin ja palveluihimme

Olemme ammattitaitoisen palvelun ja laajan valikoiman puutarha. Palvelemme sinua asiantuntemuksella, ystävällisesti, vuosikymmenten kokemuksella.

Tuotteidemme hinnat löydät täältä. Kannattaa myös tarkistaa uutiset ja tarjoukset!

Tuotteet

Laaja valikoimamme käsittää KAIKKI puutarhasi kasvit , alkaen pienenpienistä yrtintaimista ja vesikasveista- suurensuuriin lehtipuihin saakka, ja tietenkin KAIKKEA SILTÄ VÄLILTÄ!

Kasvien lisäksi meiltä saat saman katon alta mullat, turpeet, kalkit, lannoitteet, siemenet, kate- ja muut kankaat, puiden ja pensaiden tuet, allastarvikkeet ja kaiken muun mitä tarvitset puutarhan hoidossa.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää puutarhan hoidosta, asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään! Tuotteidemme hinnaston löydät täältä.

Sidontatyöt

Tarvitsetko kaunista ja näyttävää kukkakimppua tai -asetelmaa häihin, morsiuskimpuksi, onnitteluihin, merkkipäivälahjaksi tai surunvalitteluun tai hautajaisiin? Käsissämme syntyvät kauniit sidonnat asiakkaan toiveiden mukaan erilaisiin tilaisuuksiin, niin iloon kuin suruun.

Viherrakentaminen

Jos pihatyöt eivät ole ominta aluettasi tai sinulla ei vain ole niihin aikaa, voit tilata meiltä myös ammattitaitoiset viherrakentamisen palvelut. Osaamisemme kattaa mm. puiden ja pensaiden leikkuut, hoitotyöt, istutustyöt sekä tukimuurien rakennuksen. Keskity itse muihin hommiin ja anna ammattilaisen huolehtia viherrakentamisesta!

Kotiinkuljetus

Jos sinulla ei ole autoa tai tarpeeksi kuljetustilaa, ei hätää - et jää ilman kasveja ja multaa, sillä kuljetamme tarvittaessa puutarhatuotteet kotiisi! Palvelun hinta lähialueille (20km säteelle) on n.30 euroa. Toimitusten hinnoista kauemmas sovitaan tapauskohtaisesti. Osan tuotteistamme voimme myös toimittaa perille postipakettina!

Kysy lisää tuotteista tai palveluistamme!

Takaisin ylös

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä tietosi niin me otamme sinuun pian yhteyttä. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme myös numerossa 09 283 585.

Pyydä meiltä tarjous